WANDAFWERKING

Wandafwerking is alles wat wordt verstaan onder de uitstraling en afwerking van wanden. Wanneer u net bent verhuisd naar bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning zullen de wanden volledig kaal zijn. Om deze wanden mooi af te werken kiest u voor geschikte wandafwerking. Denk hierbij aan behangen met renovlies- of glasvlies behang, beide een soort behang dat scheuren in de wand opvangt doordat het uit kan rekken. U kunt wanden ook laten behangen door mij. Binnen elke keuze zijn er verschillende soorten afwerkingen mogelijk. 

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van bovenstaande soorten wandafwerking kunt u mij een Whatsapp bericht sturen!

Wandafwerking projecten

Afwerken van spaanplaten

Op deze zolder zijn de spaanplaten door ons afgetimmerd, één keer in de grondverf gespoten en in de toplaag gespoten voor een strak resultaat. 

Wandafwerking appartement Waardereiland in Heerhugowaard

In het onderstaande appartement is de slaapkamer voorzien van reliëfbehang van Hooked on Walls wat een luxe maar rustige uitstraling geeft. De wanden in de woonkamer zijn ook voorzien van vliesbehang met een beige kleur wat aansluit op de rest van het appartement.

Renovlies behang woning Heerhugowaard De Draai

In onderstaande woning hebben wij renovlies behang aangebracht op de prefab betonmuren. Daarna zijn deze muren twee keer gesausd. Renovlies is een uitstekende manier om wanden in een nieuwbouw woning af te werken doordat deze scheuren in de wanden op kan vangen.

Behang woning in Heerhugowaard

In deze woning zijn verschillende wanden van behang voorzien.

Wilt u net als de bovenstaande projecten optimale wandafwerking geleverd hebben? Contact ons!

2